среда, 4. јануар 2017.

AVON ANEW VISIBLE PERFECTION BB KREMA



 Pre nego što započnemo današnju temu, želim da vam čestitam novogodišnje praznike, nadam se da ste se lepo provele na dočeku, odmorile i da ste spremne, kao i ja, da nastavimo naše druženje  Danas želim da sa vama podelim utiske o Anew Vitale BB kremi.



BB (Beauty Balm) kreme karateristične su po tome što imaju jaču pokrivnu moć od toniranih krema, a opet su za lice i kožu lakše od pudera. Obezbeđuju negu i hidrataciju, a opet i prikrivaju nesavršenosti i daju zdrav izgled koži lica. Posebno su popularne leti, jer imaju visok faktor zaštite od UV zraka, kao i zbog toga što su lagane i ne stvaraju osećaj težine na koži.  Smatram da su svakako dobar izbor i zimi, kako zbog pomenute UV zaštite, tako i zbog prikrivanja uz hidrataciju koja je u tim danima zbog vremenskih uslova, preko potrebna.

Ova Avonova BB krema je iz Anew Vitale kolekcije namenjene ženama preko 25 godina, obogaćena Perfect Cell kompleksom sa ekstratom svile, koja štiti kožu od prevremenog starenja i redovnom upotrebom poboljšava opšte stanje kože. Sadrži moćne antioksidansima vitamine A, E, C koji poboljšavaju izgled kože vraćajući joj gipkost i sjaj. Ova kremica zaštitiće vas od štetnih sunčevih zraka, visokim faktorom SPF 20. Postoji u jednoj boji koja se prilagođava svim nijansama tena.

Proizvod je spakovan u slatku roze tubicu sa uskim grlom koje omogućava lakše doziranje proizvoda. Sadrži 30 ml. Ima malo jači, ali prijatan miris, koji se gubi brzo nakon nanošenja kreme na lice. Obezbeđuje laganu pokrivnost, više će ujednačiti ten kože, kao i umanjiti primetnost sitnih linija, pora, bora i drugih nesavršenosti. Tekstura je lagana, kremasta, osećaj je kao kada nanosite klasičnu kremu na lice, bez osećaja težine i zatezanja. Daje blistav i zdrav izgled koži, uz osetnu hidrataciju. Ako volite prirodan izgled, lagano prikrivanje, a prioritet su vam hidrirana i negovana koža, bićete jako zadovoljni ovim proizvodom.


Kako je moj generalni problem sa BB kremama slab izbor nijansi, ni sa ovom to nije izuzetak. Iako postoji samo jedna nijansa koja se prilagođava tenu, za mene je presvetla. Zato se za nju odlučujem u zimskim danima, kada je ten bleđi, pa situaciju ispravim sa bronzerom, kojim utoplim lice. Mislim da će ova krema odgovarati svim tipovima kože, ali je moguće prosijavanje masnih delova posle izvesnog vremena.

Anew Visible Perfection BB krema dobar je izbor za sve ljubitelje ovakvih podloga, kao i za sve dame sa manjim nepravilnostima na koži koji preferiraju slabije prikrivanje u korist nege kože, ali i za sve one koji, kao i ja, vole pudere, ali i da s vremena na vreme odmore svoju kožu. Preporučujem da je svakako isprobate i poručite već u aktuelnom katalogu po sniženoj ceni od 590 dinara.



4 коментара:

  1. Odlična recenzija, sve si lijepo objasnila, već dugo mjerkam tu kremu ali sve se bojim da to nije to
    Ako želiš zaprati me, uzvratit ću https://prvipostadress.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti puno, nadam se da ti je moj post pomogao da odlučiš da li je ova kremica za tebe :-)

    ОдговориИзбриши