четвртак, 29. децембар 2016.

AVON BAZA ZA SENKE ZA OČI


Moram priznati da dugo vremena ovakav tip proizvoda nije privlačio moju pažnju i smatrala sam ga nepotrebnim. Nisam bila u pravu! Jednom kad sam isprobala ovu bazu za senke za oči postala je neizostavni deo mog šminkanja.  Ovaj jednostavan korak, nanošenja baze, pojačaće pigmentaciju senki, produžiti njihovo trajanje, kao i sprečiti njihovo skupljanje u pregibu, što je nama sa spuštenim kapcima večiti problem. Danas ću pisati o Avonovoj bazi, koja je povoljna, a odlično obavlja posao za koji je namenjena.



Proizvod dolazi u staklenoj teglici sa crnim poklopcem. Sadrži 3gr proizvoda što možda zvuči malo, ali se sporo troši i jako dugo traje, pa se morate potruditi da je potrošite u periodu od 12 meseci nakon otvaranja, koliko joj je rok trajanja. Pakovanje izgleda luksuzno i elegantno, a i vrlo praktično jer je malo i neće vam zauzimati mnogo prostora. Tekstura ove baze je kremasta, kao mus i vrlo se lako razmazuje i nanosi na kapak. Nema miris, u boji kože je, potpuno mat. Postoji samo u ovoj jednoj boji Light Beige, ali mislim da će svima ova nijansa odgovarati.



Ovu bazu vrlo jednostavno nanosite prstima ili četkicom na kapak pre početka šminkanja očiju. Napraviće savršenu glatku podlogu za dalje nanošenje senki, jer će ujednačiti i matirati kapak i prekriti sitne nesavršenosti, kapilare, venice, ako sa tim imate problema. Preko nje ćete lakše nanositi senke bilo u prahu, kremaste, tečne. Ono što će vas sigurno oduševiti je bolja pigmentacija senki, njihova dugotrajnost, kao i to da neće mrdati sa oka, skupljati se u pregibu, razmazivati ili bilo šta slično.

Ovu bazu možete nabaviti po ceni od oko 400 dinara, sigurno će vam olakšati šminkanje i vrlo brzo uverićete se da vredi i mnogo više. Imate moje iskrene preporuke da je isprobate što pre.


Senke bez baze (levo) i sa bazom (desno)

2 коментара: