петак, 2. децембар 2016.

GOLDEN ROSE QUICK DRY & MATTE TOP COAT


U poslednje vreme, kao nezaobilaznu finalnu fazu u procesu lakiranja noktiju praktikujem nanošenje nadlaka, koji bi trebalo da omoguće produženo trajanje, ubrzano sušenje, dodatni sjaj ili mat efekat... Za sve nabrojano ja koristim dva nadlaka brenda Golden Rose, a u ovom postu sa vama želim da podelim svoje utiske o njima.


Golden Rose Quick Dry Top coat – Ovaj nadlak ima široku, gustu, preciznu četkicu, koja je karateristična za GR lakove iz Rich Color linije, koja omogućava lako nanošenje laka na ceo nokat u samo jednom potezu. Sama tekstura mu nije previše gusta, već kao malo gušći providni lak. Ono što proizvodjač obećava je sušenje laka u roku od samo 60 sekundi. Iako zvuči super, to ne mogu da potvrdim... Svakako će ubrzati sušenje, ali 60 sekundi je ipak premalo, ukoliko kao ja, nanosite dva sloja laka u boji. Ovaj top coat daće dodatni sjaj vašim noktima i produžiti mu trajanje za koji dan, što nam je uvek značajno.  Sadrži UV filtere i sprečava da manikir izbledi i požuti. Nanosi se koji minut nakon nanošenja laka u boji. Njegova prednost svakako je i cena, možete ga nabaviti za oko 180 dinara. Moram priznati da nisam isprobala puno lakova koji se koriste u ove svrhe, ali ovaj, brenda Golden Rose, u potpunosti je opravdao moja očekivanja i zadovoljava moje potrebe tako da ga za sada neću menjati.

Golden Rose Matte Top Coat -  Kako samo ime kaže ovaj top coat će vam omogućiti da matirate bilo koji lak na noktima. Za razliku od prethodnog ima malo užu četkicu, a bočica mu je mat. Malo je gušći, ali se lako nanosi. Zaista je super stvar, umesto da tragate za mat lakovima u određenim nijansama, možete same od bilo kog sjajnog, neon ili drečavog laka napraviti mat. Sam postupak je zanimljiv (barem meni ) kada već nakon nekoliko sekundi primetite kako ovaj nadlak postepeno matira postojeću boju.  Nakon nekoliko minuta, vaš lak je mat, a nokti potpuno suvi, što je fenomenalno. Tako da ovaj nadlak može biti vaš izbor i kada žurite i nemate puno vremena da čekate da se lak prirodno osuši. Mlečne je boje, pa će blago posvetleti lak na koji ga nanesete. Takodje je povoljan, možete ga nabaviti po ceni od oko 180 dinara, dugo će vam trajati i iskreno ga preporučujem.


Za kraj pogledajte razliku ova dva nadlaka na istoj nijansi laka za nokte, pa same odlučite koja opcija je vaš izbor.



5 коментара: