уторак, 29. новембар 2016.

AVON PLANET SPA MASKA ZA KOSU HEAVENLY HYDRATION


Iako veliki ljubitelj Avonovih proizvoda, postoji samo par njih kojima se uvek vraćam i iznova ih kupujem. Jedan od njih je maska za kosu sa maslinovim uljem iz Avonove Planet Spa kolekcije, o kojoj ću danas pisati.


Svoju kosu farbam već godinama unazad, često feniram, uvijam, pa mi zato nikad nije dovoljno proizvoda za negu i hidrataciju kose. Svi znamo koliko je maslinovo ulje korisno za našu kožu, kosu...Preparat za negu kose čiji je osnovni sastojak maslinovo ulje odmah je privukao moju pažnju, a vremenom, upotrebom i moje potpuno poverenje.

Pakovanje je plastično, čvrsto i u njega staje 200ml proizvoda. Praktično je jer omogućava da količinu koju dobijete iskoristite u potpunosti. Rok trajanja je 3 godine, ili 12 meseci od otvaranja.

Maska ima blag, prijatan miris , koji podseća na miris masline, ali se ne zadržava dugo na kosi.

Koristi se na vlažnoj kosi, nakon šamponiranja i ostavlja da deluje 10 minuta, kako je na pakovanju navedeno. Kada sam u mogućnosti držim je na kosi i duže od toga, čime dajem više vremena maski da neguje i nahrani moju kosu.☺

Ono što volim kod ove maske je što čim je stavite na mokru kosu osetite pod prstima da je omeksava  i hidrira. Tekstura podseća na gel i jako je kremasta. Lako se nanosi i ne otežava kosu. Omogućava lakše raščešljavanje, a neće je slepiti, niti dodatno mastiti. Primetila sam jako povoljne efekte ove maske na moju kosu, izuzetno je hidrira i čini mekom na dodir. Preporuka je da se koristi jednom sedmično.

Veoma sam zadovoljna ovim proizvodom, dugo ga koristim i toplo vam ga preporučujem, naročito jer će tokom predstojećih hladnih, zimskih dana vašoj kosi biti neophodna dodatna nega i hidratacija.



3 коментара:

  1. Odlicno napisan tekst. Svaka cast. Zanima me da li je maska pogodna i za kovrdzavu kosu? Hvala unapred. Srdacan pozdrav. Samo tako nastavite!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :-* Mislim da ce ti odgovarati ova maska, jer pored drugih prednosti, ona olakšava raščešljavanje i oblikovanje kose, što je mislim devojkama sa kovrdžavom kosom značajno. Nadam sš da ćes biti zadovoljna :-)

      Избриши
    2. Hvala na odgovoru. Probacu sigurno. Pisem utiske!

      Избриши