недеља, 12. фебруар 2017.

POTROŠENI PROIZVODI #1

Današnji post je prvi post posvećen mojim potrošenim proizvodima. Ovo je jedna od popularnijih tema u svetu blogerki, tako da je ni ja neću zaobići. Naročito iz razloga što svi volimo da čujemo utiske o proizvodima, kada su u potpunosti potrošeni, jer su tada maksimalno testirani i mišljenje o njima je formirano. Dakle proizvodi koje sam u poslednje vreme potrošila i o kojima ću sa vama podeliti svoja iskustva su sledeći:




1.      Garnier micelarna voda
Jedna od micelarnih voda koje sam koristila i potrošila je i ova popularna roze Garnier. Ona dolazi u velikom pakovanju od 400ml, ali se prilično brzo troši. Ima jako suptilan, skoro neprimetan miris. Jako je blaga, ne iritira kožu, ne isušuje je, niti izaziva crvenilo. Puder uklanja u potpunosti, za šminku oko očiju ja se potpomažem čarobnom rukavicom Hedera Vita, o kojoj sam vam pisala ovde, a za vodootpornu šminku ne mogu da tvrdim jer je ne koristim. Sve u svemu, ova micelarna voda zadovoljila je moje potrebe, trenutno isprobavam neke druge, ali bih definitivno ponovo kupila i ovu.



2.      Palmolive/Fa gelovi za tuširanje
Kada su u pitanju gelovi za tuširanje, koristim i isprobavam raznorazne voćkaste, cvetne, razne mirise i brendove. Oni provereni su svakako Palmolive, Fa, Nivea i njima se uvek vraćam. Cene znaju dosta da im variraju, ali ja pratim sniženja, pa ih kupujem po onim realnijim, što i vama preporučujem ;-) Poslednje koje sam koristila i potrošila su Fa Pink Passion, čijim cvetnim mirisom sam oduševljena i morate ga isprobati...kao i Palmolive Naturals sa mirisom cveta trešnje obogaćen hidratantnim mlekom, sa suptilnim ali nežnim i prijatnim mirisom, mlečne, kremaste strukture, koji uvek preporučujem.




3.      Avon Nutra Effects penasto sredstvo za čišćenje lica
O mom omiljenom sredstvu za čišćenje kože lica koji dolazi u formi pene, a deo je kolekcije Avon Nutra Effects, detaljno sam vam pisala ovde. Koristim ga godinama, savršeno mi odgovara i leti i zimi, povoljan je, dugo traje i ovo je samo jedna u nizu bočica koje sam potrošila...Nova je već u upotrebi ;-)


4.      Loreal Elseve Total Repair 5 sprej za kosu
Jedna u nizu Lorealovih prskalica za kosu, koja mi se super pokazala. U pitanju je balzam u spreju namenjen raščešljavanju i regeneraciji kose. Nanosi se na vlažnu kosu, olakšava raščešljavanje, neguje je i omekšava i daje prirodan sjaj. Ono što je bitno neće dodatno mastiti, slepiti, niti otežati kosu. Ova bočica od 200ml jako će vam dugo trajati i sigurno  se nećete pokajati, ako kupite ovaj proizvod. Trenutno koristim drugu prskalicu, ali ipak ne može da mi zameni ovu Lorealovu, tako da nameravam da je kupim ponovo, što i vama savetujem.



5.      Batiste suvi šampon za kosu
Savršen suvi šampon kao instant rešenje za prljavu kosu, pomoći će u kriznim situacijama, i odložiti pranje kose za koji dan. Batiste šamponi su već čuveni u ovoj kategoriji, a konkretno ovaj ima voćkasti miris višnje. Detaljnije o ovim šamponima ću vam pisati uskoro.



6.      Specijalna glicerinska krema za ruke
Za moje suve ruke, naročito u hladnom zimskom periodu, neophodna je upotreba hidratantnih krema. Isprobala sam ih zaista puno, ali ovoj se ipak često vraćam. Izuzetno povoljna, gusta i masna, savršeno hidrira suvu i ispucalu kožu ruku. Sadrži ekstrat kamilice. O njoj sam vam takođe pisala u mojim zimskim favoritima.



7.      Golden rose dipliner
O mom trenutno omiljenom ajlajneru, koji ima čvrst, sunđerasti aplikator pisala sam ovde. Ovakav tip aplikatora olakšava nanošenje, a opet ovaj proizvod tako ne gubi na svojoj pigmentaciji, niti dugotrajnosti. Zaista fenomenalan proizvod.



8.      Nivea dezedorans u stiku
Najviše volim dezedoranse u stiku, smatram da su najdelotvorniji i najdugotrajniji. Najčešće biram one iz kolekcije Nivee ili Dove. Konkretno ovaj ima fenomenalan miris, ne ostavlja fleke na odeći i često ga kupujem.


Toliko za ovaj post o potrošenim proizvodima i utiscima o njima. Nadam se da vam se dopalo. Da li ste koristile nešto od pomenutih proizvoda i kakvi su vaši utisci?

4 коментара:

  1. Obožavam ovakve postove, drago mi je što si i ti krenula da ih pišeš :) Garnierova micelarna je i meni bila odlična a ona dvofazna mi je favorit već mesecima. Slažem se za Batiste, spasili su me u nebrojano situacija :D i Avonova pena za čišćenje lica mi je skroz ok ali dajem prednost Lorealovoj :) <3
    Taupe Candy

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da ti se dopada :-) Obavezno ću da isprobam Garnierovu dvofaznu micelarnu, kao i Loreal penu.. Hvala ti na preporukama i na čitanju :-) :-*

    ОдговориИзбриши
  3. Fitogalova krema za ruke je definitivno najboljaaa! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za moje suve i problematične ruke je nezamenljiva. Drago mi je da delimo mišljenje! :-)

      Избриши