уторак, 2. јануар 2018.

PROIZVODI NEOPHODNI ZA DUGOTRAJNI PRAZNIČNI MAKE UP

Srećni praznici svima! Nadam se da ste uživali u novogodišnjoj noći i prvim danima nove godine. Kako se u januaru nastavljaju slavlja, izlasci, proslave, prvi post u januaru posvećujem savetima tj.proizvodima neophodnim za dugotrajan make up u izlascima koji traju sve do jutra.




1.       Prajmer za lice
Nakon što hidrirate lice svojom omiljenom kremom za hidrataciju, da bi pripremile kožu za šminkanje na lice nanesite prajmer, pogodan vašem tipu kože. Bilo da ste izabrale prajmer za prikrivanje proširenih pora, matiranje, ili samo za lepše stapanje pudera sa kožom, prajmer će omogučiti lepši izgled šminke na licu i produžiti njeno trajanje. Povoljne prajmere drogerijskog ranga možete pronaći među proizvodima brenda Aura kako za masnu, tako i za one sa suvim tipom kože.


2.       Puder za setovanje
Kada ste naneli tečni puder, kao i korektor na podočnjake predlažem da u zavisnosti od tipa kože , deo ispod očiju ili na celo lice fiksirate puderom u kamenu. Ovim tipom proizvoda fiksiraćete tečni puder, čime i produžiti njegovo trajanje, smanjiti vidljivost pora, kao i kontrolisati pojavu sjaja na masnim delovima lica. Najpopularniji puder za setovanje drogerijskog ranga definitivno je Rimmel Stay Matte, koji vam i preporučujem.


3.       Baza za senke za oči
 Pre nanošenja šminke na oči obavezan proizvod za dugotrajnost su baze, odnosno prajmeri za senke. Korišćenjem ovih proizvoda pravi se sjajna podloga za sve druge make up proizvode, pojačava se pigmentacija senkama i produžavate njihovo trajanje. O Avon bazi pisala sam i poseban post, o kome možete čitati ovde. Takođe, prajmer za kapke nižeg cenovnog ranga, a sjajnog kvaliteta je i Essence baza za senke za oči.


4.       Tečni mat ruževi za usne
U situacijama kada vam je bitno da make up traje što duže,preporučujem da koristite tečne mat ruževe za usne. Ovakvi ruževi su najdugotrajniji, ne ostavljaju tragove na čaši, cigaretama, ne prenose se poljupcima. Birajte tečne mat ruževe koji ne isušuju dodatno usne, kao što su moji omiljeni Aura Absolute Matte ili Golden Rose.



5.       Sprej za fiksiranje šminke
Kada je vaš praznični make up gotov, neophodan je još jedan korak da bi vam šminka na licu stajala celu noć – sprej za fiksiranje šminke. Ovaj proizvod  stopiće sve prethodne slojeve šminke na licu, obezbediti lep izgled pudera na licu i produžiti trajanje celokupnog make up-a. Preporučujem sprejeve drogerijskog ranga, na primer Aura, Llums, Avon.



·         Još jedan dodatni savet kada je praznični make up u pitanju  -ZASIJAJTE- jer praznici su vreme kada je sjaj na licu, kao i šljokice na očima, usnama, noktima dozvoljeni. Ovo je vreme godine kada teško da možete preterati, zato Izvadite vaše hajlajtere, šljokičaste senke, sjajeve, ruževe i lakove za nokte i igrajte se.

Nadam se da vam se svideo današnji post i da ste pronašli neki zanimljiv predlog ili savet. U svakom slučaju uživajte u prazničnom januaru i budite srećne i lepe cele 2018. godine

4 коментара:

  1. Izvrstan post kao i izbor teme.
    Želim ti srećnu i uspješnu godinu kako na privatnom i ljubavnom tako i na poslovnom planu ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, i tebi takođe sve najlepše u novoj godini. Bas mi znači što ti se dopao ovaj post. 😊😘😘

      Избриши
  2. Predivan post,draga 💋
    Ukoliko želite pogledajte moj blog. Nova sam pa bi mi neizmerno značilo

    ОдговориИзбриши