четвртак, 28. децембар 2017.

TOP 5 PROIZVODA ZA HIDRATACIJU U ZIMSKOM PERIODU

Nikada previše hidratacije kože lica, tela, kose…naročito u zimskom periodu, kada su nam i koža i kosa zbog hladnog vremena posebno skloni isušivanju. Ako Vas zanima koje ja to proizvode ove zime koristim u borbi protiv hladnog vremena, nastavite da čitate post…



1.       Balea ampule za hidrataciju kože
Ove zime otkrila sam ovaj savršen proizvod za hidrataciju, tačnog naziva – hidrantni koncentrat za lice. U pakovanju dolazi  7 ampulica, koje možete koristiti 7 dana za redom ili u toku dužeg vremenskog perioda. Jedna ampulica dovoljna je za jedno korišćenje, za lice, vrat i dekolte. Sadrži maslinovo ulje i ekstrakt algi. Rezultati su brzo vidljivi, koža je meka, hidrirana, nežna na dodir. Mislim da svako treba da svojoj koži s vremena na vreme priušti ovakvu negu. Ove ampulice možete nabaviti u DM drogerijama po ceni od oko 200 dinara.



2.       Dove mleko za telo
Moja koža u poslednje vreme uživa u nezi i dubinskoj hidrataciji koju pruža Dove Essential Nourshiment mleko za telo, namenjeno izuzetno suvoj koži. Tekstura mu je tečna, masnija i lako se razmazuje, al malo sporije upija. Ima božanstven miris koji se dugo zadržava na koži. Zaista nahrani kožu i preporučujem svima kojima je u ovim zimskim danima neophodna dodatna hidratacija.



3.       Avon Naturals univerzalni balzam
Nikako ne zaboravljamo na negu usana tokom hladnog zimskog vremena. Iako nisam ljubitelj pakovanja u teglici, ipak sam postala veliki obožavalac ovog proizvoda . Ovaj balzam namenjen je hidrataciji i regeneraciji usana,  ali i zanoktica, laktova i svih drugih suvih delova kože. U pitanju je Avon Naturals  univerzalni balzam sa pčelinjim voskom i medom. Upakovan je u preslatku teglicu i sadrži 15 ml proizvoda i jako će vam dugo trajati. Tekstura mu je čvrsta i glatka, a u dodiru sa kožom se topi i lako razmazuje, ostavljajući zaštitni sloj koji dugo traje. Ima blag i nežan miris, bezbojan je. Zahvaljujući hranljivom medu i vitaminu E zaista dubinski hidrira i omekšava sve suve delove kože. Jedine zamerke idu na pakovanje, koje iako preslatko, nije baš praktično. Ipak ne odustajem od korišćenja ovog sjajnog proizvoda, koga u Avonu možete nabaviti po ceni od oko 200 dinara.



4.       Garnier Ultra Doux  Olive Mythique maska za kosu
Posebnu pažnju posvećujem nezi svoje kose, tokom cele godine, al opet se trudim da je naročito hidriram zimi. Moja kosa je zbog farbanja i čestog feniranja suva i oštećena, pa joj nikada nije dosta nege. Da obezbedim lep i negovan izgled kosi pomaže mi Garnier Ultra Doux maska na bazi maslinovog ulja, namenjena intenzivnoj hidrataciji i oporavljanju suve i oštećene kose. Tekstura joj je srednje gustine, kremasta je, lako se utrljava, i ima predivan miris koji se zadržava na kosi. Što je duže držite na kosi, ostavlja bolje efekte, ali ono što mi se posebno dopada je što su rezultati nakon korišćenja ove maske vidljivi i nakon što je na kosi bila samo par minuta. Ostavlja kosu hidriranom, mekom, svilenkastom, sa puno sjaja. Ovaj savršeni proizvod možete kupiti po ceni od oko 300 dinara za 300 ml proizvoda.


5.       Avon krema za ruke, laktove i stopala
I za kraj, proizvod koji obožavam, brenda Avon iz kolekcije Planet Spa, krema za hidrataciju ruku, laktova i stopala sa afričkim šea puterom. Krema dolazi u teglici i ima 75 ml. Iako je namenjena svim suvim delovima kože, ja je najčešće koristim na stopalima i zaista je delotvorna, omekšava i neguje, ostavljajući kožu mekom i glatkom, bez suvih delova. Tekstura joj je jako gusta i masna, lako se razmazuje i brzo upija. Iako fenomenalan proizvod za hidrataciju, ima jako intenzivan, jak i za mene neprijatan miris, koji podseća na prepržan šećer. Uprkos tome, ne odustajem od korišćenja ove kremice, što i vama preporučujem.




Ovo su bili moji favoriti za hidrataciju kože ove zime. Nadam se da vam se dopada moj izbor, a vi mi pišite na koji način vi negujete kožu zimi i koji su proizvodi koji vam u tome pomažu. Hvala na čitanju, do sledećeg posta pozdrav!



3 коментара:

  1. Zanimljiv post :) iako mi je koza jako suva, uglqvnom nastavljam da koristim iste proizvode za hidrataciju tokom cele godine. Isprobacu neke od proizvoda koje si preporucila, narocito me zanima Univerzalni balzam :) poz! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Fenomenalna je..Drago mi je da delimo mišljenje! :-)

    ОдговориИзбриши